Rolul voluntariatului la început de drum

Voluntariatul la început de carieră este esențial pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Oferă oportunități de învățare și dezvoltare a abilităților esențiale, cum ar fi leadership-ul, gestionarea timpului, lucrul în echipă și rezolvarea problemelor. De asemenea, le permite tinerilor să-și exploreze interesele și pasiunile, ajutându-i să-și descopere vocația și să-și clarifice obiectivele profesionale. Voluntariatul facilitează networking-ul și construirea relațiilor profesionale, esențiale pentru cariera lor viitoare. În plus, cultivă un puternic sentiment de responsabilitate socială și contribuie pozitiv la comunitate.

Izabela Martin este psiholog, logoped și formator acreditat, specializată în lucrul cu copiii și adulții. Experiența sa de aproape 10 ani în domeniu vine în completarea studiilor și cursurilor realizate în România, Franța, Portugalia și Canada. La rândul său, Izabela și-a descoperit pasiunea pentru aria psihologiei prin voluntariat.

Devino Voluntar la Centrul Bucuriei!

Ești interesat/ă să devii voluntar? Hai să povestim! Află mai multe și înscrie-te aici.

Evenimentul face parte din proiectul Scrie-ți viitorul! ediția a II-a, cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu prin Agenda pentru Tineret, 2024.

Voluntariatul este o oportunitate excelentă de a-ți dezvolta abilitățile, de a cunoaște oameni noi și de a aduce un impact pozitiv în comunitatea ta. Alătură-te nouă și contribuie la proiecte care fac diferența!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *