Excursie de o zi

În cadrul acestei excursii, s-au desfășurat diverse activități conexe, schimburi de idei și workshopuri pentru a ajuta participanții să facă față situațiilor neprevăzute cu care s-ar putea confrunta în viitor în cariera lor, să experimenteze activități în natură și să contribuie la ecologizarea zonei. În prima parte a zilei, tinerii au participat la activități de consolidare a echipei și de conștientizare a importanței acțiunilor lor în perspectiva viitorului lor ca adulți.

Tinerii au avut ocazia să exploreze aspecte legate de auto-cunoaștere, să învețe cum să se raporteze la propria persoană, să descopere interesele lor, calitățile și aptitudinile personale, precum și valorile morale pe care le împărtășesc. Acest context neutru și mediul nou în care s-au regăsit i-a încurajat să se exprime liber și să fie mai deschiși în explorarea și exprimarea identității lor. 

Relevanța acestei activități constă în faptul că oferă tinerilor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile personale și profesionale într-un mediu stimulativ și formativ.

Continuarea acestor activități ar contribui semnificativ la creșterea și dezvoltarea tinerilor personală și profesională într-un mod profund și durabil.

IMG_8094