Bucuria de a darui!

Prin completarea acestui formular, poți redirecționa 3.5% din impozitul pe venit către organizația Centrul Bucuriei https://redirectioneaza.ro/centrulbucuriei

Ce reprezintă formularul de 3.5%?Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

Un om care dăruieşte din toată inima primeşte în schimb o bucurie de nedescris.

Programul “Bucuria de a darui!” initiat de asociatia Centrul Bucuriei vine in ajutorul elevilor din medii defavorizate care se afla in pericolul de a abandona scoala!

Prin proiectele noastre, contribuim la creșterea nivelului general de pregătire, punem în valoare talentul și cultivăm o abordare creativă și proactivă în școlile din Sibiu. Considerăm că accesul la educație constituie un drept fundamental al oricărui copil, iar prin acțiunile noastre, urmărim să lărgim oferta educațională, atât pentru cei cu posibilități limitate, cât și pentru cei interesați de performanță.

Pentru COMPANII -> Redirecționează pana la 20% din impozitul pe profit.

Afla mai multe aici: https://centrulbucuriei.ro/index.php/companii/

Intoarce o parte din beneficiile companiei tale comunitatii datorita careia exista. Fa-o mai corecta, mai indrazneata, mai creativa, mai performanta. Adica asa cum ne-o dorim cu totii.

Alătură-te proiectelor noastre sau vino cu ideea ta de colaborare.

SAU DIRECT IN CONTUL RO22BTRLRONCRT0669660101 deschis la Banca Transilvania

CIF 46994315
SEDIU SIBIU, SELIMBAR