CONTACT

În cadrul asociației noastre, dorim să oferim o imagine clară și completă a modului în care operăm și cum impactăm beneficiarii și comunitatea în ansamblu. Dacă ești interesat de felul în care ne implicăm în diverse proiecte, de modul în care alocăm resursele primite sau de impactul pe care îl avem în comunitate, suntem aici pentru a-ți oferi informațiile necesare.

Evaluăm constant nevoile și cerințele beneficiarilor noștri și adaptăm proiectele noastre pentru a răspunde cel mai bine acestora. Implicarea ta poate fi variată, de la voluntariat în proiectele noastre până la susținerea financiară pentru inițiativele noastre. Vrem să împărtășim clar cum donațiile sunt utilizate și să arătăm impactul pe care îl au în comunitatea noastră.

Transparența în privința modului în care gestionăm și utilizăm resursele este esențială pentru a menține încrederea și sprijinul comunității. Ne dorim să explicăm în mod clar și detaliat cum fiecare contribuție sau implicare susține obiectivele și acțiunile noastre pentru a aduce schimbări pozitive în comunitate.

ADRESA EMAIL centrulbucuriei@gmail.com

Urmareste-ne si pe:

https://www.youtube.com/@CentrulBucuriei
https://www.facebook.com/cbucuriei
https://www.instagram.com/centrulbucuriei/
https://www.tiktok.com/@centrul.bucuriei